...εφ' όλης της ύλης

“ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ” (8 Παιδικές ζωγραφιές)

KOSTAS KALDARAS
2017-06-18
  18/6/2017 20:30

  ΘΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ  |  Naousa, Greece

Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 στις 8:30μμ θα πραγματοποιηθεί στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Νάουσας, μεγάλη συναυλία για την παρουσίαση των καινούργιων (παιδικών και όχι μόνο) τραγουδιών του Κώστα Καλδάρα, με τίτλο “Τα Θέλω Όλα”, όπως και άλλων τραγουδιών από τη δισκογραφία του συνθέτη.

Στη συναυλία θα πάρουν μέρος η Ελένη Τσαλιγοπούλου και η Μαίρη Δούτση που ερμηνεύουν τα τραγούδια του δίσκου, μαζί με τους μικρούς συναδέλφους τους, όπως και περισσότεροι από 40 μαθητές και μαθήτριες του 8ου Νηπιαγωγείου, 8ου Δημοτικού και 3ου Γυμνασίου Νάουσας. Επίσης, παίρνει μέρος ο συνθέτης Κώστας Καλδάρας και οι μουσικοί: Σταύρος Παζαρέντσης, Απόστολος Ζαφειρίου, Βιργινία Καραφούσια, Κώστας Διαμαντής, Σάκης Βαρβέρης, Μαρίνα Γκοργκάτζε, Βαγγέλης Δερβόκης, Νίκος Ράλλης.

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας, θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά ζωντανά τα παιδικά τραγούδια, με όλους τους συντελεστές, μικρούς και μεγάλους και θα πλαισιωθούν με δρώμενα κι εκπλήξεις από τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων. Το δεύτερο μέρος θα έχει γνωστές επιτυχίες απ' τη δισκογραφία των Κώστα και Απόστολου Καλδάρα.

Πιστεύουμε, ότι αυτή η βραδιά της συναυλίας, θα είναι ξεχωριστή για παιδιά και γονείς, για μικρούς και μεγάλους, για την ίδια τη Νάουσα, που θα πρωτοπορήσει για μια ακόμη φορά, στο χώρο της Τέχνης και του Πολιτισμού. Θα είναι όμως και μια βραδιά διασκέδασης και ψυχαγωγίας για όλους όσους θα βρεθούν στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο και θα απολαύσουν τους καταξιωμένους Ναουσαίους καλλιτέχνες, σε μια συναυλία που θα μείνει αξέχαστη.

Την συναυλία διοργανώνει ο Σύλλογος Τέχνης & Πολιτισμού “Απόστολος Καλδάρας”, με την αρωγή του Δήμου Νάουσας, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων που παίρνουν μέρος.

Γενική Είσοδος: 7€ / Παιδικό: 5€
Προπώληση Εισιτηρίων: Cafe TOUCAN, CITY espresso bar
Πληροφορίες: Τηλ. 6977 241810

 

Διεύθυνση
Petridi 3
Naousa 592 00, Greece

 

Χάρτης


 

Όλες οι ημερομηνίες


  • 18/6/2017 20:30

Διαδικτυακοί τόποι που συχνάζω

...εφ' όλης της ύλης

Αυτή η σελίδα είναι σαν μια εικονική σοφίτα όπου κρύβουμε και φανερώνουμε αναμνήσεις και όνειρα.

Ένας χώρος, που στεγάζεται το παρελθόν και σχεδιάζεται το μέλλον.

Σας αυτοσυστήνομαι λοιπόν, με τραγούδια, ζωγραφιές και σκίτσα, βιβλία, σκέψεις και φωτογραφίες κι ό,τι άλλο θα μπορούσε να με ανησυχεί.

Καλή αντάμωση να ‘χουμε…!

Κώστας Καλδάρας